top of page

Yhteystiedot

Uudet asiakkaat ja tiedustelut

+358 44 308 1371

Vikailmoitukset
Evakuointijärjestelmien vikailmoitukset

Voit ottaa yhteyttä chatin kautta. Vastaamme sinulle aukioloaikojen puitteissa mahdollisimman pian. Chat-keskustelu aloitetaan sivun oikean alakulman painikkeesta.

Mikäli haluat käyttää perinteistä yhteydenottolomaketta, löytyy se alta.

Yhteydenotto

Palvelualue

Palvelemme Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Yhteystiedot

+358 44 308 1371

Chatin aukioloajat

Ma - to

10.30 – 21.00

Perjantai

10.30 – 23.00

Lauantai

13.00 - 23.00

Sunnuntai

13.00 - 19.00

Kiitos viestistäsi!

 • Voinko ostaa teiltä kotiteatteriäänentoiston?
  Kyllä, myymme äänentoistolaitteita pienistä olohuoneista aina suurille stadioneille saakka. Pienin, mutta hämmästyttävän suorituskykyinen kaiuttimemme löytyy alta, ja pieniin elokuvahuoneisiin se sopii jopa pääkaiuttimeksi. Kaiutin ei välttämättä tarvitse edes subwooferia, sillä sen -3 dB -piste ulottuu aina 38 Hz:iin saakka. Näitä kaiuttimia voit myös testata kotonasi, ja samassa yhteydessä niitä voi verrata myös Genelecin vastaavaan kaiutinpariin. Alta löytyy linkit niin kaiutinvertailuun kuin itse tuotteeseen.
 • Miksi yrityksen kannattaa valita podcast-markkinointi? Ja miksi juuri Collins Group?
  Hyvä kysymys! Podcastien kulutus on ollut hurjassa nosteessa koko 2020-luvun, ja toki myös pitkästi ennen sitä. Podcasteissa on se etu, että niihin saa sisällytettyä hurjasti enemmän asiaa kuin vaikkapa perinteiseen radiomainokseen. Myös markkinointi on helppoa: mainostat olemassa olevaa tuotetta (podcast-jakso), ja on todennäköistä, että kun jakso etsitään ja sitä aletaan kuuntelemaan, se kuunnellaan usein loppuun asti. Podcast-markkinoinnissa saat myös itse sanoitettua omat ajatuksesi: suunnittelette yhdessä käsikirjoittajan kanssa jakson rakenteen, ja saat puhua niistä asioista, jotka ovat sinulle tärkeitä. Jälkikäsittelyssä asioita ei irroteta kontekstista, vaan keskustelu kuullaan sillä rakenteella, millä se on alunperin käyty. Collins Group on valintasi silloin, kun haluat käyttää parhaita tekijöitä. Yhtiön tarinallinen ja tekninen tuotanto on hioutunut matkan varrella muotoon, jossa toiminta on helppoa ja jouhevaa, ja työn tulos miellyttää varmasti jokaista asianosaista. Kun tilaat palvelun meiltä, sinulle jää yksi tehtävä. Jos sinulla on tarina, sano se ääneen.
 • Mitkä ovat yöaikaisen melun toimenpiderajat?
  Teknisten laitteiden aiheuttama jatkuva melu ei saa ylittää LAF 33 dB. Mikäli melu on satunnaista, vastaava arvo on 45 dB. Musiikin ja muun viihde-elektroniikan aiheuttaman melun toimenpideraja on LAeq1h 25 dB, mikäli se erottuu huoneen pohjakohinasta. Autamme sinua selvittämään melun määrän, ja autamme sinua jatkotoimenpiteissä. Lue lisää: asumisterveys.
 • Onko kodin akustoinnista hyötyä? Entä onko se kallista?
  Akustoinnista on aina hyötyä. Erityisesti, mikäli elämän äänet tuntuvat häiritsevän voimakkailta, musiikki kuulostaa ponnettomalta tai televisiota katsellessa puheesta on vaikea saada selvää. Kodin akustisten ominaisuuksien selvittäminen on nopeaa ja helppoa. Voit varata akustisten ominaisuuksien mittauksen alta. Hinnasta puhuttaessa kannattaa kustannus suhteuttaa saatuun hyötyyn. Pahimmillaan huono akustinen ympäristö rasittaa mieltä samalla tavalla kuin stressi.
 • Taustamusiikkijärjestelmäni ei toimi. Voitteko auttaa?
  Kyllä voimme. Kajaanissa meillä on ympärivuorokautinen vikapäivystys, ja mikäli tilanne vaatii, voimme korjata yleisimmät ongelmat mihin vuorokauden aikaan tahansa. Joskus ongelma voi odottaa seuraavaan arkipäivään, jolloin pyydämme jättämään viestin chattiin, tai sähköpostiin. Vikapäivystys, ei kiireelliset: chat tai avec@collinsgroup.fi Vikapäivystys, kiireelliset, Kajaani: +358 40 364 9420 Mikäli olet uusi asiakas, lähetäthän laskutustietosi yllämainittuun sähköpostiin.
 • Onko toimintanne hiilineutraalia?
  Kyllä on. Ei täysin, vaan 110-prosenttisesti.

Liity sisäpiiriin

Liity sähköpostilistalle, niin tiedät uutisista ensimmäisten joukossa.

Kiitos!

bottom of page